Bindweefselmassage

Wat is bindweefselmassage:

Een behandeling die wordt uitgevoerd voor uiteenlopende klachten van het bewegingsapparaat. Met behulp van een diepe bindweefselmassage techniek wordt een bepaalde zone geprikkeld, waarbij zowel de doorbloeding van de huid als de staat van de spieren en het bindweefsel sterk wordt verbeterd.

Waarom:

Bindweefselmassage is bewezen effectief bij de behandeling van diverse klachten zoals rugklachten, nek en/of schouderklachten en klachten aan de armen of benen. Deze massage kan op vrijwel elk lichaamsdeel worden uitgevoerd en kan bij langdurige klachten zeer effectief werken.Met behulp van bindweefselmassage worden afvalstoffen afgevoerd en verklevingen verminderd. Bovendien wordt de doorbloeding gestimuleerd.

Over het algemeen zal het gewenste resultaat niet na één behandeling merkbaar zijn, het gewenste resultaat wordt doorgaans pas bereikt na het uitvoeren van meerdere bindweefselmassages. Afhankelijk van de klachten en kunnen we samen een optimaal behandelplan bespreken!

Voor wie:

Voor een ieder, met klachten zoals hierboven beschreven en op advies van en in overleg met de masseur, bij het behandelen van bepaalde klachten.