Reviews

oleum(sport)massage
5.0
Gebaseerd op 30 beoordelingen
powered by Google
Patricia Jansen
Patricia Jansen
20:47 04 Jan 23
Maartin is een zeer vriendelijke en vakkundige masseur, die alle tijd voor je neemt. Professioneel gastvrij, een topper!
Daphne van der Jagt
Daphne van der Jagt
15:12 31 Oct 22
Ik ben nu twee keer geweest bij Maartin wegens een rugblessure. Beide keren ben ik ontzettend goed geholpen! Al vrij snel was er sprake van klachtenvermindering. Ook is het fijn om te merken dat Maartin verstand van zaken heeft en weet wat te doen bij welke blessure. Prijs/kwaliteitverhouding is echt goed! En aan alles is gedacht, zelf een make up doekje voor na de massage :).
Marja Raijmakers
Marja Raijmakers
15:04 31 Oct 22
Mijn ervaring bij Oleum is heel positief! Wordt netjes behandeld en Maartin legt goed uit wat hij doet. Ben er naartoe gegaan voor rugklachten en na 1 behandeling voelde ik al verbetering. Nu blijven herhalen om klachten te voorkomen. En het is ook gewoon even ontspanning voor mezelf! Dus zeker een aanrader!
Annemiek Verheijen
Annemiek Verheijen
15:44 30 Oct 22
Fijne stevige en kundige massage. Ik voel me daarna weer als herboren. Maartin werkt professioneel en blijft zich ontwikkelen met nieuwe technieken. De volgende afspraak is alweer ingepland.
Jasper de Rooij
Jasper de Rooij
11:06 13 Aug 22
Ik kom graag bij Maartin om vooral rugklachten te verhelpen. Hij neemt altijd goed de tijd om naar de oorzaak te zoeken en daar een goede behandeling op te geven. En naast de fijne massage is ook de nazorg erg fijn met het geven van oefeningen ter preventie.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader